Viborgvej 311 7830 Vinderup
MadameBodil.

Domina i eget s/m univers.

Velkommen i erotikkens hule, fyldt med frække leje og fantasier. Der træffer du stjerneskuddet Bodil, temmelig voksen domina på 70 år.
Jeg har indimellem en artig slavetøjte med, som jeg bruger til dig/mod dig, så har du lyst til at prøve dine fantasier af i et veludstyret sm-univers? Der forefindes kors kryds, gabestok, gynge, gynækologlege mm. Så nu kan du få lidt at sutte på med damens lille gummitrol. Der er smæk til slemme drenge, danse efter piskens fortryllende tone, for ikke at glemme mine gavmilde hænder. Der er bondagelege, blidt, pirrende og knaldfrækt, eller bliv bundet så det kun er din tunge der kan røre sig. Du kan modtage de gyldne dråber, græsk til dig med påspændings dildo, flere varianter, lege med klemmer, slaveopdragelse, slavesammenføring, husslave,slave kontrakt efter fortjeneste, og rollespil i mange varianter. Ja jeg kan være den frække lærerind, er du den uartige dreng så indkassere du en ophævet skælvende bagdel Jeg er den strenge guvernante med fast hånd, der forefindes spanskrør, ris, bøjler, grydeskeer, piske, livrem, mulighederne er mange. Oplæring som køkkenpige og her er du ikke på feriekoloni, her lærer du hvad ydmyghed og flittighed er, stuepige opdragelse, ydmygelse, mange former victorianske former. Der forefindes laksefarvede gammeldags korsetter, livstykker, chemiser, hofteholder, knapstøvler, gummistøvler, silkestrømper med søm, blomstrede kjoler, stuepige uniform, lige efter fruens luner.

 Ja min ven, jeg mangler en legekammerat, der er lidt frækkere end de fleste. Skal vi finde en leg, der passer til os sammen!?
Jeg har IKKE blide seksuelle samvær i det blide rum, ej heller i det sorte univers!!
Fuld diskretion!!
 
Ring på 2716 6238 eller 9745 2125 

 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite