Mød vores piger

Se/ læs om vores piger, så du ved hvad du kan vente dig.

Silke

Silke er en dansk/japansk yndefuld nipsepige, en naturlig smuk pige med langt sort hår og perfekte små B-skåls bryster.
Hun vejer 50 kg, perfekt fordelt på 166 cm lækker velplejet krop med superlange slanke ben. Silke har en drivvåd pikant og ultra stram lille mis som du vil elske at slikke. Den lille frække stramme pariser er til de gensidige græske sex lege.
Hun tilbyder alle blide og behagelige lege til gensidig fornøjelse og glæde, hun er en yderst yndefuld og føjelig elskerinde.
Indenfor de avancerede former er hun til Urin sex, Gensidig græsk, til dig også anal udblokning og andre spændende lege.
Så er du til SM lege frække fyr, ja så er Silke den perfekte føjelige elskerinde der nyder du leger med hende og bruger hendes slanke krop.
Hun er yderst åben for foreslag til nye spændende avancerede frække sex lege.
Silke tilbyde som noget ganske særligt shiatsu (jap. ‘fingertryk’). som er akupressur.
En lækker kropsbehandling hvor Silke i stedet for nåle akupunktur bruger sine smidige stærke fingre.
Alle de frække lege, også fransk, er naturligvis med kondom – Vi vil jo gerne passe på hinanden

Kære Gentelmen
Hjertelig velkommen og rigtig god fornøjelse
Knus og kram Silke

Liv Live

Superdejlige (danske) Liv tilbyder nærværende sexoplevelser og andre frække lege til seriøse gentlemen, par og piger 🙂

Jeg er en fræk, sød og naturlig kvinde, helt ligetil, imødekommende og med humøret i top. 158 cm / 56 kg, flotte ægte c-skålsbryster, stram pikantbarberet mis og en lækker lille numse. Jeg er ikke-ryger, og har ingen tatoveringer eller piercinger.

Hos mig er du i centrum, jeg tænder på at se og mærke din lyst. Kodeordene er leg, nærvær og indlevelse.

Jeg tilbyder kropsmassage, vanedannende sexoplevelser, urinsex, anal til dig, pirringsbondage / pirringssvensk, verbal ydmygelse, rollespil, smæk og mange andre frække lege. Har du andre ønsker skal du bare spørge. Alt er naturligvis med gummi, også det franske – vi skal passe på hinanden 😉

Jeg laver ikke aftaler med hemmeligt / skjult nummer. Jeg modtager også MobilePay.

Kram fra Liv – Jeg glæder mig til at forkæle dig 😉

Bella

Bella er en nystartet voksen lille veldrejet single. En køn knaldfræk sag med lyst til at forkæle netop dig. Bella er 168 cm høj og 60 kg som er fordelt på en solgyldne velplejet krop. Ægte fast C-skåls bryster. Bella forkæler gentlemen og handicappede i alle aldre, med allerblideste og forførende sengekantseventyr lige efter dine lyster og fantasier. Så søde du, har du frække lyster så kæler hun for med hånden, med munden og med missen. Hos Bella er der ingen tidsbestilling så kig forbi søde.

Knus og kram

Tina

Tina er en voksen kvinde berøringsvenlig og anbefalelsesværdig Tina er veldrejet med ægte bløde bryster og en dejlig stram våd kæle mis det elsker en knald fræk tunge. Tina er blond fræk sag som du vil elske en fræk hygge stund med. Tina tilbyder alle blide frække sex fantasier blide bindeleje på sengen lidt rolle spil og måske et lille klap i den bare. Ønsker ik billeder på nettet da der for mit vedkommende er diskretion begge veje. Fordre og gives.

Kira tilbyder alle blide & bløde former. Så savner du varme,nærvær og omsorg er Kira den rette. Hun er en pige som er meget imødekommende og har begge ben på jorden. Kira tilbyder lækre og ægte kærsteoplevelser med kys og kram. Lidt om kira: Kira er en Billedesmuk, Sød og imødekommende brunette darling. Hun er 1,69 cm og 65 vel fordelte kg på en velplejet silkeblød ung pige krop. Store faste H-skål bryster og en rigtig fræk fast pariser mås. Kira’s mis er glat, våd, stram og yderst velsmagende.

Kira

Miss H – Helene

Hun er en lille veldrejet blondine , 167 cm høj , 52 kg , 35 år , hun har en solgylden , silkeblød krop, hu har en hjerteformet pariser røv. Hun er til alle blideste sex eventyr , efter dine fantasier , handicappede er også velkommen. Der ydes et højt service niveau , jeg er pigen der arbejder med hjertet. Jeg vil nyde en stund med dig.

Danske Nanna

Danske Nanna Jeg er en køn lyshåret fræk krøl top på 46 sommer og vejre 65 kg. Jeg har frække forføreren grå/grønne øjne. Naturlige faste B skåls bryster og en god fast pariser og en lille stram mis. Jeg har altid god tid da jeg elsker at tirre og pirre med et langt forspil. Jeg kan tilbyde frække og blide sex fantasier Knus Danske Nanna.

Bodil

Jeg siger velkommen her i erotikkens hule, fyldt med frækker lege og fantasier.
Det er her du træffer mig Stjerneskuddets Bodil.
Jeg er en temmelig voksen Domina på 70 år.
Så har du lyst til at prøve dine grænser af i et veludstyret spanking rum, så får du lidt at sutte på, Madames lille gummitrold.
Tør du underkaste dig? Så er der smæk til slemme drenge enten til dansen efter piskens fortryllende toner for ikke at glemme mine gavmilde hænder.
Bondagelege i flere varianter – skumbondage blidt pirrende og knaldfrækt eller blive bundet så det eneste du kan røre er din tunge.
Bizarre græsklege til dig med påspændingsdildo i flere varianter – lege med klemmer, Slave opdragelse, Dametøj til dig, Ydmygelser i flere hensender – husslaver kan opnå slavekontrakt efter fortjeneste
Stuepige opdragelse – jeg har masse af plads her og der skal holdes orden.
Ind imellem slavesammenføring hvor Madame bestemmer sammensætningen
Jeg mangler en legekammerat som er lidt frækker end de fleste – så kom og lad os finde en leg der passer til os sammen. Dine fantasier er mine lyster.
Der er viden, ekspertice og atmosfære.
Så velkommen her i erotikkens hule hos Stjerneskuddets Bodil
PS
Dine specielle ønsker opfyldes med sød forståelse. ( måske over en snak eller pr brev – begge dele imødekommes )
Dog ikke nåle tortur, fist fucking og bruger ej heller poppers.
Ved de græske lege forventer Madame naturligvis at tømning og udskyldning er klaret hjemmefra.
Bodils service nummer er 27166238, der besvares ikke hemmeligt nummer eller svares på sms.
Der kan ligges besked på tlf. svarer hvis du ønsker jeg ringer, jeg træffes efter aftale.

Svalereden
Viborgvej 311
7830 Vinderup
Danmark

Tlf. 97452125
Tlf. 97452134

Divi WordPress Theme